SOMAAR – Een terugblik

Spelend Ontdekken Met Anderen, Avontuur en Relaxen

De vakantie-activiteit SOMAAR hebben wij gedraaid van maandag 28 augustus 2017 tot en met vrijdag 8 september. Alleen het weekeinde van 2 en 3 september waren er geen activiteiten.

De dagen begonnen steeds met het klaarzetten van het terrein. Tafels en stoelen naar de verschillende locaties en daarna de materialen. De verschillende deelnemende organisaties maakten dan hun activiteit op orde, gereed om de kinderen te ontvangen.

Elke dag was een beetje anders. Deels omdat de organisaties hun activiteiten aanpasten en andere personen inzetten op de verschillende dagen en deels omdat organisaties niet alle dagen aanwezig konden zijn.

Sommige kinderen arriveerden elke dag erg vroeg, vrijwel gelijk met de organisatie. Direct begonnen ze dan te vragen wat ze konden doen.

We hebben de kinderen ook gevraagd wat de favorieten onder de activiteiten waren. Hier kwamen we niet uit, er werd een te breed scala aan activiteiten genoemd. En dat is eigenlijk fantastisch, dat betekent dat er voor iedereen wel iets leuk te doen was!! ook van ouders hebben we de complimenten mogen ontvangen; dat hun kinderen op een verantwoorde manier hebben genoten.

Op onze facebook pagina (Stichting Projekten) kunt u vele foto’s en verhaaltjes vinden van de activiteiten.