Huiswerkbegeleiding Plus

De Stichting Projekten biedt op professionele wijze onderwijsondersteuning aan op verschillende niveaus. Dit programma heet Huiswerkbegeleiding +.

Op dit moment wordt dit programma uitgevoerd voor alle kinderen van leerjaar 3 t/m 8 (klas 1 t/m 6) die extra ondersteuning nodig hebben om op school succesvol te kunnen zijn.

Twee keer per week worden de kinderen gedurende een uur begeleid op het gebied van de schoolvakken en sociale vaardigheden, zoals zelfstandig leren en zelfvertrouwen. Het bijzondere van dit project is dat uw kind extra persoonlijke aandacht krijgt, omdat er per keer maximaal vijf kinderen per begeleider ondersteund worden.

De begeleiding vindt plaats bij De Kans aan de Slangenhoutstraat 97-99B. Als u vragen heeft hierover mag u bellen naar nummer 400555 of mailen naar hwbplus@stichtingprojekten.com